یکشنبه 07 آبان 1396

زندگینامه حضرت لوط علیه السلام|حسادت شیطان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حسادت شیطان بپردازیم.

تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص))



حسادت شیطان





قوم لوط در ابتدا در زمره بهترین و شایسته ترین بندگان خداوند بودند و آداب و سنن الهی را به خوبی انجام می دادند. تا اینکه شیطان به آنها حسادت ورزید و بارها و بارها بر سر راه آنها سبز شد.


سرزمین آنها در مسیر عبور کاروان های مختلف بود و همیشه تعدادی مسافر از آنجا عبور می کرد و از نعمت های فراوان آن سرزمین استفاده می کردند و حتی به گونه ای شد که هر مسافری راهش را به آن دیار کج می کرد و از میوه و سایه درختان بهره می جُست، تا اینکه مردم آن قوم بارها از این وضعیت به لوط شکایت کردند، و ابلیس که منتظر چنین فرصتی بود، به آنها یاد داد هر مسافری را که از آن شهر می گذرد، بگیرند و خلع لباس کنند و بعد، به او تجاوز کنند.



روزی ابلیس خودش را به صورت جوانی زیبا در آورد و به طرف آنها رفت. قوم لوط به گفته ابلیس عمل کردند و به او تجاوز کردند و به این ترتیب فساد در میان آنها زیاد شد. چیزی نگذشت که آن قوم در کمین رهگذران می نشستند و با آنها به لواط می پرداختند و آنگاه شهر آنها از عبور و مرور مسافران و رهگذران خالی شد.(2)



آنها کم کم از زنان خود فاصله گرفتند و به سراغ پسران جوان می آمدند. ابلیس که

[111]

مأموریت و نقشه خود را تا به این جا به خوبی انجام داده بود، به سراغ زنان قوم رفت و آنها را تحریک کرد و به آنها آموخت تا مثل مردانشان با یکدیگر باشند و به این وسیله خود را ارضا کنند. لوط حاضر گشت دختران خود و یا امت خویش را به شرط قبول ایمان و دست کشیدن آنها از کار زشتشان، به آنها بدهد.


هرچه لوط بیشتر سعی می کرد قوم او بیشتر فساد می کردند، تا جایی که او را تهدید به مرگ کردند. حضرت لوط بارها و بارها آنان را از این گناه قبیح و زشت نهی کرده و می فرمود؛ آیا شما در میان جهانیان سراغ جنس ذکور می روید، در حالی که همسرانی برای شما وجود دارد که خداوند آنان را برای شما آفریده است.(1)



قوم لوط به طهارت و غسل اعتقادی نداشتند(2) و نصایح لوط که مدت سی سال به طول انجامید در مردم قومش به نتیجه نرسید.(3)



قوم لوط در مجالس خویش بی هیچ شرمی باد معده و صدا خارج می کردند و در مقابل یکدیگر به لواط می پرداختند. آنان از مهمانان خود به خوبی پذیرایی می کردند، بعد با آنها به لواط می پرداختند و به آنها غرامت می دادند. با این عمل مردان قوم لوط، ترس این می رفت که نسل آنها نیز برچیده شود و هیچ فرزندی دیگر متولد نشود، مگر عده معدودی که از مسلمانان بودند.



2 - داستان پیامبران، ص 78 و 79؛ ثواب الاعمال، ص 255 با تلخیص.1 - سوره شعرا، آیات 156 و 157.2 - علل الشّرایع، ص 184.3 - داستان پیامبران، ص 79.
 
 

 



دیگر اخبار
زندگی نامه حضرت علی (ع)|فتح مكه زندگی نامه حضرت علی (ع)|فتح مكه

پایگاه اینترنتی امور به مناسبت فرارسیدن روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) به بررسی مفصل زندگینامه مولایمان حضرت علی پرداخته است ... در این قسمت به بررسی "فتح مكه" میپردازیم... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
حدیث در مورد جوان|جوانی در روایات حدیث در مورد جوان|جوانی در روایات

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
دعا جهت نجات از سختی ها دعا جهت نجات از سختی ها

اصرار در دعا سبب رستگاری انسان شده و بسیاری از بلایا توسط دعا کردن برطرف می‌شود، دعا جهت نجات از سختی ها  یکی از دعاها است.

ادامه خبر ...
بیماری اضطراب و درمان قرآنی بیماری اضطراب و درمان قرآنی

 شاید بتوان گفت که مهم ترین مشکل انسان در عصر کنونی، بیماری اضطراب و افسردگی است. برخی از دانشمندان، دوران کنونی را عصر اضطراب می دانند. آرامش روانی، گمشده انسان است و انسان با تمام وجود در پی آن است.

ادامه خبر ...
زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد اعتکاف حدیث در مورد اعتکاف

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه عُزیر پیامبر علیه السلام|فرار خداپرستان زندگینامه عُزیر پیامبر علیه السلام|فرار خداپرستان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به فرار خداپرستان بپردازیم.

ادامه خبر ...
امام حسن عسکری یا عسگری امام حسن عسکری یا عسگری

به کار بردن صحیح واژه‌ها و اسامی ضرورتی است که گاهی با سهل‌انگاری و بی‌توجهی، به اشتباهات بزرگی منجر می‌شود. یکی از این اشتباهات که به طور مداوم با آن مواجه هستیم، بیان یا نگارش «عسگری» به جای «عسکری» است.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
عنوان شب نهم محرم    حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام عنوان شب نهم محرم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام

شب نهم محرم متعلق به حضرت عباس علیه السلام  برادر با وفای امام حسین علیه السلام است.در وفاداری ایشان میتوان وارد شدن در شریعه‌ى فرات و ننوشیدن آب را مثال زد.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی